Glutenfri skinkpaj med bl.a. batat och kokosmjölk. Servera gärna med sallad eller garnera t.ex. med basilika el. persilja. Skinkpajn är mjölk-, laktos-, vete-, ägg-, soja- och nötfri. Den bakas i Finland och är singelpackad.
Ingrediensförteckning
Botten: Vatten, vegetabilisk fett(raps-och kokos, emulgeringsmedel E471 vegetabilisk fett, antioxidant E330, färg E160a), majsmjöl, majsstärkelse, potatisflinga, rismjöl, potatisfiber, psyllium, jäsningmedel E450, salt(1 %). Fyllning: Skinka 21 %(Finland), kokosmjölk (kokosextrakt 78 %, emulgeringsmedel E471 vegetabilisk fett, stabiliseringsmedel E466), tomat, batat, purjolök, rosmarin, krydd timjam, kyndel, oregano, vitlök.
Tillagningsanvisning
Avfrostning vid rumstemperatur eller i en mikrovågsugn.
Tina produkter endast vid behov, eftersom glutenfri produkt torkar snabbt. Servera lätt värmd, produkten är som bäst. Förpackningspåsen är inte ugnssäker. Tina och värma upp produkten direkt från frysen i mikrovågsugnen i lite öppnad packningen i cirka 40 sek. 750 W. Servera varm. Vid rumstemperatur eller upptinad i kyla kan produkten förvaras i 2 dagar.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Fryst produkt, förvara vid -18°C eller kallare. Upptinad produkt får inte frysas igen.