Njut av den här vegansk svart vinbär portion bakelsen: laktos och gluten fri.
Ingrediensförteckning
Kaka (30 %) (socker, mörk choklad [kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (E322) (SOJAlecitin)], glutenfri mjölblandning [rismjöl, majsstärkelse, tapiokastärkelse],MANDELpulver, risolja, kakaopulver, citrusfibrer, veganskt äggviteersättningsmedel [ärteprotein], jäsmedel (E500)), svarta vinbärspurée (24,9 %), vatten, vegansk beredning (vegetabiliska oljor och fetter, vatten, socker, stabiliseringsmedel (E415, E412, E440), emulgeringsmedel (E471, E435, E322), surhetsreglerande medel (E330)), socker, härdad kokosmargarin (vegetabiliska fetter, vatten, emulgeringsmedel (E471), färgämne (E160a)), torkad glukossirap, glutenfritt mjöl, ristolja, inulin, geleringsmedel (E440), emulgeringsmedel (E471), ärtprotein, förtjockningsmedel (E415, E412), citrusfibrer, salt.
Allergen
Innehåller: Sojabönor, Mandel, Nötter
Tillagningsanvisning
Tillverkning: Ta ut råkakorna från frysen 1 dag innan de ska ätas och låt dem tina i kylskåp (2-7 °C). Håller sig i kylskåp (2-7 °C) i 2 dygn.
Ta ut från frysen ca. 1 dygn innan de ska ätas och låt dem tina i kylskåp (2-7 °C). Håller sig i kylskåp (2-7 °C) i ca. 2 dygn.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaring -18°C. Tinad produkt får ej frysas om.