Fluffig glutenfri tårtbotten. 10 platta tårtbottnar (25 x 33 cm, 2 cm tjocka) finns i en förpackning, perfekt för en mängd olika glutenfria tårtor och bakverk.
Ingrediensförteckning
Glutenfri mjölblandning [ majstärkelse, socker, dextros, emulgeringsmedel (E471, E475, E433), fiber (psyllium), bakpulver (E450i, E500ii), förtjockningsmedel E412, salt, aromer], ÄGG. Produkten kan innehålla spår av MJÖLK, SOJA, SESAMFRÖN och SENAP
Allergen
Innehåller: Ägg
Kan innehålla: Mjölk, Laktos, Sojabönor, Sesamfrön, Senap
Tillagningsanvisning
Tina produkten i rumstemperatur (+21 ± 3?C) i ca 1 timme före användning. Använd inom 24 timmar efter upptining.
Tina produkten i rumstemperatur före användning i ca. 1 timme.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaring djupfrysta -18°C eller lägre. Efter upptining, måste produkten förvaras i kylskåp vid max +5°C. Bör inte frysas igen.