Handgjord, förkokt och fryst smörgås. Italienskt hantverksbröd bakat på surdeg, krispigt på ovansidan och fluffigt på insidan efter gräddningen. Hemligheten bakom brödets struktur ligger i vetemjölet och bakningsmetoden. Förskuren och skuren i 9 x 18 cm stora bitar. Styckestorleken är perfekt för kafédisken och take-away-rätter. Förpackade i påsar om 6, totalt 6 påsar med 36 bitar.
Ingrediensförteckning
VETE mjöl typ "O", vatten, naturligt surdegspulver från VETEmjöl typ "O", salt tillsatt jod, extra Jungfruolja, torrjäst, mjölbehandlingsmedel, (E300). Kan innehålla spår av SESAMFRÖN, SOJABÖNOR, SENAP, MJÖLK och ÄGG. Kraftigt saltat.
Allergen
Innehåller: Spannmål som innehåller gluten, Vete
Kan innehålla: Sesamfrön, Sojabönor, Mjölk, Laktos, Ägg
Tillagningsanvisning
Vi rekommenderar att baka brödet i 250-270°C ca. 3-5 minuter direkt från frysen eller tinat och fyll på med den fyllning du vill ha. Den kan antingen serveras direkt efter uppvärmning eller förvaras i kylen, därefter rekommenderas att värma upp smörgåsen innan servering.
Ta ut brödet direkt från frysen och grädda i förvärmd ugn 250-270 °C i 3-5 minuter. Fyll som du vill. Tider och temperaturer kan variera beroende på ugn.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Djupfrysta -18°C eller lägre. Efter upptining, måste produkten användas inom 72 timmar och förvaras i kylskåp vid max +5°C. Bör inte frysas igen.