Individuellt förpackad glutenfri bagel med vallmofrön på toppen. Bakad I Finland, odelad.
Ingrediensförteckning
Vatten, rismjöl, ris- och tapiokastärkelse, vallmofrö (5%), socker, potatisfiber, rapsölja, salt (1%), bambufiber, jäst, förtjockningsmedel (E464), psyllium, emulgeringsmedel (E471)
Tillagningsanvisning
Avfrostning vid rumstemperatur eller i en mikrovågsugn.
Tina produkter endast vid behov, eftersom glutenfri produkt torkar snabbt. Servera lätt värmd, produkten är som bäst. Förpackningspåsen är inte ugnssäker. Avfrostning / uppvärmning i mikrovågsugnen i ett lättöppnat paket eller i en brödrost på glutenfritt bröd, strax innan servering, i cirka 30 sekunder. Vid rumstemperatur eller upptinad i kyla kan produkten förvaras i 2 dagar.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Fryst produkt, förvara vid -18°C eller kallare. Upptinad produkt får inte frysas igen.