Den delade rustika bageln (90 g) lämpar sig väl för fyllning. Säljenheten innehåller 15 påsar med 3 stycken i varje, totalt 45 bagels, vilket gör det enkelt att använda även mindre mängder åt gången. Den vetebaserade bageln är bakad i Finland och innehåller bland annat linfrön, solrosfrön, hirs och råg. En bra källa till fibrer.
Ingrediensförteckning
VETEmjöl (Finland), vatten, VETE- och RÅGkross, RÅGmjöl, margarin (vegetabilisk olja (raps), vatten, salt, arom), majsflinga, linfrö, hirs, solrosfrö, RÅGflingor, VETEgluten, rypsolja, druvsocker, jäst, salt, socker, emulgeringsmedel ((E322 (solros), E472e)), VETEmaltmjöl och mjölbehandlingsmedel E300. Kan innehålla ÄGG och MJÖLK.
Allergen
Innehåller: Spannmål som innehåller gluten, Vete, Råg
Kan innehålla: Mjölk, Ägg
Tillagningsanvisning
Tina i öppnad kartong i rumstemperatur i ca 3-4 timmar, i enskilda förpackningar i 1/2 -1 timme. Förvara i rumstemperatur.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Fryst produkt, förvara vid -18°C eller kallare. Upptinad produkt får inte frysas igen.